Samsun Haber - Kırmızı-Beyazlılarda başa baş geçen ve Chibuike'nin attığı penaltı golüyle 1-0 kazanılan Ankaragücü maçının ardından Teknik Direktör Alpay Özalan, "Gücümüzü ilk kez yeni stadımızda gösterdik. Yeni sezonda bu takım çok iyi işler yapacak. Müthiş bir atmosferde sahaya çıktık. Samsunspor'a yakışır bir açılış oldu" dedi.

STADIN HAKKINI VERDİLER
Samsunspor önceki gün yeni 19 Mayıs Stadyumu'nun açılışını gerçekleştirdi. Yeni teknik heyet ve futbolcular ilk kez kendi stadlarına, isimleri tek tek okunup sahaya çıktı. 15 bin taraftarın önüne çıkan futbolcular ve teknik heyet adeta gövde gösterisinde bulundu. Büyüleyici atmosfer karşısında Ankaragücü ile karşılaşan Samsunspor, yeni stadın hakkını verdi. Kırmızı-Beyazlılarda yeni takım futbolcuları sahada basmadık yer bırakmadı. 

GALİBİYETİ İSTEDİLER
Sahaya kazanmak için çıkan bir Samsunspor olduğunu ifade eden Teknik Direktör Alpay Özalan, "Ben ve futbolcuların müthiş bir atmosfer ile karşılaştık. Samsunspor'a yakışan bir açılış oldu. Maça gelecek olursak, sahaya kazanmak için çıkan bir Samsunspor vardı. Atmosfer o kadar güzeldi ki, bu hazırlık maçı sanki gerçek lig maçı gibi oldu. Lig maçlarının bir provasını yaptık" dedi.

TARAFTAR İLE OMUZ OMUZA 
Alpay Özalan ayrıca, "Maça başladığımız andan itibaren oyuncularımın kazanma hırsını gördüm. Nitekim skor üstünlüğünü aldıktan sonrada performanslarında düşüş olmadı. İlerleyen dakikalarda yapılan değişiklikler ile diğer futbolcularımı gözlemledim. Hepsi gerçekten istenileni ortaya koyuyor. Taraftarımız da harikaydı. Bir dakika bile desteğini, tezahüratını eksik etmedi. Taraftarımızla el ele, omuz omuza çok iyi işler yapacağız" diye konuştu. 


Onur EROL