İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Katar Yardım Fonu Başkanı Yusuf bin Ahmed Al Kuwari, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara’yı makamında ziyaret etti.
İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Katar Yardım Fonu Başkanı Yusuf bin Ahmed Al Kuwari ve beraberindeki heyetle birlikte Kilis’te, Suriyelilere yönelik kurulan aşevi ile lojistik merkezinin açılışı için geldi. Daha sonra Belediye Başkanı Hasan Kara’yı makamında ziyaret eden İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Katar Yardım Fonu Başkanı Yusuf bin Ahmed Al Kuwari ve beraberindeki heyete Kilis katmeri ikram edildi.
Belediye Başkanı Hasan Kara, yaptığı konuşmada, Suriye’deki kargaşanın en çok Kilis’i etkilediğini ifade ederek, “Kilis’te nüfusumuz kadar Suriyeli barındırıyoruz. İHH başta olmak üzere yerli ve yabancı sivil toplum örgütlerinin önemi büyük. Bugün aşevi ile lojistik merkezinin açılışı için İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve Katar Yardım Fonu Başkanı Yusuf bin Ahmed Al Kuwari ve beraberindeki heyet Kilis’e geldi. Kendilerini şehrimizde ağırlamaktan bizleri memnun etmiştir. Bugün tescili yapılan Kilis katmerini kendilerine ikram ediyoruz” dedi.
İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım ise Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara’nın kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.