Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Manisaspor’a 3-2 yenilen İnegölspor kaçan üç puana yanıyor. Şahsi hatalardan gelen gollerle evindeki ilk randevudan puansız ayrılan bordo-beyazlılarda, yöneticiler, ligin henüz başı olduğunu ifade ederek, takıma sahip çıkılmasını istedi.
3-2 konuk Manisaspor’un galibiyeti ile sona eren ikinci hafta maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı ve İnegölspor Şeref Başkanı Alinur Aktaş, "Kazandık dediğimiz maçı kaybettik. Hayırlısı olsun. İkinci hafta bu maçı da kazanmak önemliydi. Bir kere grubun en pahalı takımı ile oynadık. Maliyet olarak en pahalı takımıyla oynadık. Ben Kulüp Başkanıyla, AK Parti İl Başkanıyla da iyi tanıştığım için onları misafir ettim. Beraberde görüştük. Tabi Süper Lig tecrübesi olan bir şehir takımı nihayetinde. 2-1 öndeyken bir penaltı kaçırdık. İyi oynuyorduk açıkçası. Maalesef o kurtardıkları penaltı değim yerindeyse Manisa’yı kendine getirdi. Kalecimiz gerçekten çok hatalı goller yedi ama çok üzüldüğüm bir şey söyleyeyim. Maçın bitimine 5-6 dakika var ve bizim kalecimize top gittiğinde seyirci kaleciyi yuhalıyor. Arkadaşlar biz şampiyon olacaksak eğer, biz hedefe gideceksek sporcumuzu yuhalayarak ikinci haftadan bu gayeye ulaşamayız. Lig yeni başlamış. Devre arasına kadar transfer yok. Hoca takdir etmiş üç kaleciden Tevfik’i oynatmış. Tevfik bizim çocuğumuz, üçüncü senedir bizde. Nihayetinde biz de istemezdik böyle olmasını. Biraz defansın hatası, biraz da kalecinin hatalarıyla maalesef hepsi birbirinden talihsiz goller yedik. Önemli değil, bundan sonraki maçlara bakacağız” dedi.
İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç ise, "Sonuçta her takımın başına gelebilir. Öne geçtik, sonra 30-35. dakikalarda durduk. Rakip ondan faydalandı, 1-1 oldu. İkinci yarı tekrar öne geçtik. Maalesef Ergün kardeşimiz penaltı kaçırdı. O penaltı olmuş olsa arkası da gelebilirdi. Rakibin kaçırılan penaltıyla beraber cesaretleri geldi. Onlar da üstümüze geldiler. 3-4 kere geldiler, hepsi de gol oldu. Bizim çok pozisyonumuz vardı. Diyecek fazla bir şey yok. Sağlık olsun. Önümüzdeki maçlara bakmamız lazım. Bu arada taraftarımıza gerçekten teşekkür ediyorum. Mağlubiyeti bir kişiye mal etmek doğru değil. Kimi taraftar kaleciyi yuhaladı, kimi taraftar sahip çıktı. Biraz daha metanetli olmamız lazım. Bir kişi yüzünden takım mağlup olmaz. Bu zincirleme hatalardan kaynaklanan sonuçlardır" diye konuştu.