Samsunspor Eski Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Samsunspor'a destek çağrısında bulunarak ilk yardımı kendisi yaptı.

Nuri Asan Tesislerine gelerek Samsunspor’un antrenmanını bir süre izledikten sonra basın mensupları ile toplantı yapan Köktaş, "Samsunspor’da bizim yöneticilik yaptığımız dönemden bu zamana kadar maddi sıkıntı var. Bizden sonra göreve gelen Erkurt başkan takımı Süper Lige çıkardı ama daha sonra düştük.   Önümüzde önemli iki maçımız var. Bu iki maçı mutlaka almalıyız. Yoksa birini kaybetsek bir sezon daha bekliyeceğiz.  Aynı sorun ve sıkıntıları birdahaki sezonda yaşıyor olacağız. Yönetim bu fırsatı bizim önümüze taşıdı. Futbolcular ve teknik kadro bu fırsatı verdi.  Artık şehir olarakda biz gereğini yapmamız gerekiyor. " dedi.

FUAT KÖKTAŞ'TAN SAMSUNSPOR'A 100 BİN TL

Samsunspor için şehirdeki herkese çağrıda bulunan Köktaş, "Burada yapacağımız maça 48 saat gibi bir süre kaldı. Samsunspor taraftarlarını, işadamlarını ve şehirde yaşayan herkesi bu yükü kaldırmaya davet ediyorum. Yarından itibaren Samsunspor'un önemli bir kaynağa ihtiyacı var. Futbolculara olan ödenmesi gereken hakedişleri var. Futbolcuların alın terlerinin karşılığı var. Bunu mutlaka ödememiz gerektiğini düşünüyorum. Bu çağrıyıda Samsunlu işdamları ve yöneticilerimize de buradan yapıyorum. Şahsen ben kendi adıma bu yükte epey bir fayda sağlayacağım. Herkesin yarın  Erkut Başkanı arayıp Samsunspor için vereceklerini söylemesini arzu ediyorum. Bizde yarından itibaren telefonla abilerimizi, büyüklerimizi arıyarak harekete geçireceğiz. Futbolcu kardeşlerimiz hakedişlerinin önemli bir miktarını alarak sahaya rahat çıkmalarını sağlayacağız.  Fuat Köktaş olarak kendi adıma 100 Bin TL vererek bu kampanyayı başlatıyorum. Yarın başkanımın istediği hesaba Fuat Köktaş olarak 100 Bin TL vereceğim. Bu sayede Samsunlu işadamlarına da çağrıda bulunuyorum." diye konuştu.

Haber: SELAHATTİN ÇEKİÇ / SAMSUNHABER.TC