"KORKULU RÜYA"

Samsun'un tek uydu televizyonu Kanal S TV ekranlarında yayınlanan Tribün programına konuk olan Yılport Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan önemli açıklamalarda bulundu Eyüpspor maçını değerlendiren Kaplan,"Maçı kaybetme olarak görmemeliyiz. Tamam 2 puan kaybettik. Ama takım, bu ligin en zorlu takımlarından birine oynadığı maçla iyi bir mesaj verdi. Bu takım oturduktan sonra, Samsunspor herkesin korkulu rüyası olmaya devam edecek. Gümbür gümbür geliyoruz" dedi. 

"FIRSAT TRASNFERİ OLMAYACAK"

Batu Kaplan fırsat transferi düşünmediklerini belirterek, "Şu an transfer konusunda tahtayı kapatmış durumdayız. Artık elimizdeki oyuncu grubunun yönetim olarak, hoca olarak yeterli olduğunu düşünüyoruz. Yani fırsat transferinde öyle çok büyük reaksiyon alacağımız bir isimse, başkanımızındı isteği olursa, bunu hocamızla konuşuruz. Ama, şu an için herhangi transfer ile ilgili gelişmemiz yok" diye konuştu. 

"GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ"

Kaplan, "Yeni kurulmuş bir kadro ve ekip 2 haftada 4 puan alıp, iyide bir oyun ortaya koyuyorsa, bence bu takım ilerleyen haftalarda, çok iyi işler başaracak. İyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Buradan bize güvenen ve bizi destekleyen başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bize inandı. İnşallah bu sene bize duyulan güveni boşa çıkartmayacağız ve sene sonunda takımı şampiyon olarak göreceğiz"  

"GALİP GELECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Cumartesi akşamı saat 19.15'de deplasmanda oynayacakları Erzurumspor maçında gelip geleceklerine inandığına değinen Kaplan şunları söyledi: "Erzurum koşan ve dinamik bir takım. Her deplasman zordur. Erzurumspor'da büyük camialardan biri. Zor geçecek bir maç. Ama Allah'ın izni ile bir sahada farkımızı ortaya koyup, kazanmak istiyoruz. Buradan ben galip geleceğimize inanıyorum" 

Esra VURAL 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.