Yazın en sıcak günlerinde serin bir ortamda geleneksel ramazan etkinliklerini bir arada sunacak olan Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi; 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı boyunca düzenleyeceği sürpriz etkinlikleriyle keyifli ve huzur dolu bir ramazan yaşatmaya devam ediyor.
Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi; Ramazan ayını geleneksel tadında yaşamak isteyenlerin adresi olmaya devam ediyor. Her kesimin ilgisini çeken değişik etkinlikleriyle misafirlerinin alışveriş zevkini eğlenceye dönüştürerek ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatıyor. Çocuklara özel her Çarşamba ve Pazar günleri FunCity Çocuk Kulübüyle, her Cuma ve Pazar Kum Sanatıyla 11 Temmuz Cumartesi günü Fasıl Programıyla ve Kadir gecesi Semazen Gösterisiyle sizlere keyifli bir ramazan yaşatmayı planlıyor. 67 Burda Alışveriş Merkezi, Ramazan ayının eski tatlarını yaşatmanın mutluluğunu vererek akşamlarınızı geleneksel eğlencelerle renklendirmeye devam edecek.
İftarını Alışveriş Merkezinde açan ziyaretçilerine iftardan sonra eski Osmanlı geleneği olan Diş Kirası adı altında ikramlık lokum dağıtılmaya devam edecek.