TRABZONSPOR Genel Sekreteri Köksal Güney, yeni sezon öncesinde bir stoper ve bir forvet alacaklarını, kaleci transferi de düşündüklerini söyledi.
Trabzonspor'un Hollanda kampındaki sabah antrenmanında saha kenarında gazetecilerle sohbet eden Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Pedro Luis Cavanda’nın kulübüyle gerekli imzaları attıklarını belirten Köksal Güney, ''Kendisiyle de sözlü olarak anlaşma sağladık.
Bu transferle ilgili bir sorunumuz şimdilik bulunmuyor. Üç transfer daha yapabiliriz. Bir stoper, bir forvet takviyesi gerçekleştireceğiz. Kaleci Hakan Arıkan’ın kamptan ayrılmasının ardından bu bölgeye de bir takviye yapma düşüncemiz var. Görüşmelerimiz sürüyor. Ancak yapacağımız transferler Hollanda kampına katılmayabilir" dedi.
DENİZ VE BOURCEANU'YA MR ÇEKİLECEK
Bordo mavili takımın Hollanda kampında kulüp doktoru görev yapmadığı için sağlık kuruluyla da ilgilendiğini vurgulayan Köksal Güney, sakat oyuncularla ilgili bilgi verirken şu ifadeleri kullandı:
"Deniz Yılmaz'ın ayak başparmağındaki kırıkla ilgili tedavi süreci devam ediyor. Sakatlığının ardından bir hafta geçti. 10 gün içerisinde kendisine yeni bir MR çekeceğiz. Ardından üç hafta sonra sahalara dönmesini bekliyoruz. Bourceanu da ise korktuğumuz sakatlık olmadı. Diziyle ilgili bir problem yok. Ancak ayak bileğinde bir ödem mevcut. Trabzon’a döndüğünde şişlik indiği zaman yeni bir MR çekilecek ve sakatlığıyla ilgili kesin tanı o zaman konulacak. Sefa’nın sakatlığı tamamen geçti, Aytaç Kara ise kendisini iyi hissediyor. Tedavisini sürdürüyoruz."
CARDOZO AÇIKLAMASI
Güney, belindeki rahatsızlık nedeniyle ülkesinde tedavi gören Paraguaylı futbolcu Oscar Cardozo’nun ameliyat olmayacağını da ifade ederek, "Takıma Trabzon'da dahil olacak. Şu anda tedavisi oldukça iyi gidiyor. Trabzon'a döndüğünde gerekli kontrolleri yaptıktan sonra sakatlığıyla ilgili açıklama yapacağız" dedi.
HACIOSMANOĞLU SWAROVSKİ AİLESİNİN DAVETİNE KATILDI
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Genel Menajer Serhat Altıncı, Avusturya’nın Salzburg şehrinde kristal ve mücevherat şirketi Swarovski ailesinin davetine katıldı. Garnot Langes ve Diana Langes’le Swarovski şirketinin merkezinde birlikte yemek yiyen İbrahim Hacıosmanoğlu, Diana Langes’e Trabzonspor onur üyeliği belgesi sundu. Trabzonspor’a  onur üyesi olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten Langes, "Daha önce sayın başkanın davetiyle Trabzon'a gelerek Trabzonspor taraftarının takımını nasıl desteklediğini gördük. İnanın çok etkilenmiştik. Kısa bir zamanda tekrar Trabzon şehrinde taraftarla beraber maçlardaki yerimizi alacağız. Trabzonspor Başkanı sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ile geleceğe dönük olarak sportif stratejik ortaklığımızın planlarını geliştirmekteyiz . Önümüzdeki günlerde Swarovski ve Trabzonspor arasındaki bağı güçlendirecek ve bizleri de şimdiden heyecanlandıran adımlar için çalışmalarımızı yürütüyoruz" ifadelerini kullandı.
İbrahim Hacıosmanoğlu ise davetten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bugün Trabzonspor onur üyeliğiyle artık büyük camiamızın bir parçası oldunuz. Davetinizden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Trabzonspor ve Swarovski sportif anlamda güzel çalışmalara imza atacaktır" dedi.

FOTOĞRAF