Salihli 45.5 Taraftarlar Derneği üyeleri, Salihli Belediyespor teknik heyet ve futbolculara baklava ikramında bulunarak, Horozköyspor maçında başarı diledi.
45.5 Taraftarlar Derneği Başkanı Halil İbrahim Karahan ve dernek üyesi Esat Göldeli, Ali İhsan Karayiğit sahasında antrenman öncesi takıma moral vermek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.
Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için mücadele veren ve oynadıkları iki karşılaşmayı da berabere tamamlayarak grupta 2 puanı olan Salihli Belediyespor, Horozköyspor deplasmanına kilitlendi. Teknik Direktörü Kemal Sönmez, bu hafta hedeflerinin Horozköyspor deplasmanından 3 puanla dönmek olduğunu söyledi.
Taraftar grubuna yaptıkları bu jestten dolayı teşekkür eden Sönmez, "İnşallah play-off’larda geride kalan maçlarımızda daha iyi sonuçlar alıp grubu lider olarak tamamlayıp BAL’a çıkmak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
45.5 Taraftarlar Derneği Başkanı Halil İbrahim Karahan da, taraftarlar olarak teknik heyete ve futbolculara güvendiklerini, her zaman bu takımın arkasında durduklarını ifade ederek, Horozköyspor maçında takıma başarı diledi.