SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da kulüp başkanı Erkurt Tutu, teknik direktör Ümit Özat ile futbolcular, Yeşilyurt Demir Çelik AŞ'nin sahibi Cemal Yeşilyurt'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Tutu, Yeşilyurt'un Samsunspor'a her zaman destek olduğunu söyledi.

Yeşilyurt ailesinin kulübe maddi ve manevi desteklerde bulunduğunu ifade eden Tutu, "Cemal Yelilyurt'a çok teşekkür ediyorum. İnşallah Samsun'daki diğer işadamları da aynı duyarlılığı gösterip Samsunspor'a destek olur" dedi.

 Yeşilyurt ise kendisinin Trabzonlu olmasına rağmen Samsunspor'un hayranı olduğunu kaydetti.

Samsunspor'un hep yanında olduğunu vurgulayan Yeşilyurt, şöyle konuştu:

"Beni artık şeref tribüne oturtuyorlar ama ben orada olmayı sevmiyorum. Ben kale arkasında taraftarlarla olmayı seviyorum. Samsunsporlu futbolcular, aldığını fazlasıyla geri veriyor. Zaman zaman galibiyetler olduğu gibi mağlubiyetler olacaktır. Sizler sahada son dakikaya kadar çırpınıyorsunuz. Ben Samsunluların yani bizlerin sizlerin hakkını tam olarak verdiği kanaatindeyim."

Futbolcuların şampiyonluk için her şeyi yapacağını inandığını anlatan Yeşilyurt, "Futbolculara güveniyorum. Şeref tribünlerinde fazla heyecan yok ama asıl heyecan kale arkası ve maraton tribünlerinde. Oradaki gençleri mahcup etmeyeceğinizi düşünüyorum. Samsun halkı Samsunspor hak ettiği kadar sahip çıkmıyor. Umarım bundan sonra daha çok sahiplenir" diye konuştu.