BURSA, () - BURSA’da, önceki gece by-pass ameliyatı olan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (BTSO) İbrahim Burkay'ın sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı. Kalbindeki tıkalı 4 damarı değiştirilen Burkay'ı Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rİfat Hisarcıklıoğlu ziyaret etti.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 12 Ağustos Çarşamba akşamı, göğüs ağrısı şikayetiyle Bursa Acıbadem Hastanesi’ne gitmiş, burada by-pass ameliyatı olmuştu. Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Şener, İbrahim Burkay’ın genel sağlık durumunun her geçen saat daha iyiye gittiğini söyledi.
Burkay’ın tedavi gördüğü hastanede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye Odalar ve Borsalar Başkanı (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu, Türk- İş Başkanı Ergün Atalay ziyaret etti. Bakan Çelik, Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindekileri, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ile ve İbrahim Burkay'ın yakınları karşıladı. Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener’den bilgi alan Faruk Çelik ve Rifat Hisarcıklıoğlu, Başkan Burkay’ın sağlık durumunun iyiye gitmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ziyaretçi defterine de yazarak hastaneden ayrıldılar.
FOTOĞRAFLI