Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, 50. Yıl Ortaokulu öğretmenlerine jest yaparak okul öğretmenler odasına oturma grubu hediye etti. Okul içerisindeki tabelaları yaptırılırken, sınıflar için kütüphane çalışması da yapılacak. Başkan Korkut, eğitime verilen desteğin gelecek için anlamlı olduğunu söyledi.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, eğitim alanındaki katkılarına bir yenisini daha ekledi. 50. Yıl Ortaokulu okul içi tabelalarını yaptıran Başkan Korkut, öğretmenler odasına da oturma grubu hediye etti. Ali Korkut, "Okulumuzdan gelen bazı talepler vardı. Levhalarını yenilettik. Sınıflar için kütüphane ve kitap çalışmamız olacak. Öğretmenler odası biraz kötüydü, oturma grubu hediye ettik. Okula, öğretmene ve öğrenciye verilen destek mutlaka gelecekte geri dönüşümü olan bir konudur. Bu nedenle eğitim alanında çalışma yapmaktan mutlu oluyoruz" dedi.
50. Yıl Ortaokulu Müdürü Selami Topaloğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’a teşekkür ederek "Başkanımıza öğrencilerim, öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyorum. Bizden desteğini eksik etmedi. Yapılanlar çok güzel." şeklinde konuştu.