KARABÜK (AA) - Sakarya'nın Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan'ın, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalı'ndan mezun olduğu bildirildi. 

KBÜ'den yapılan açıklamada, eski Safranbolu Kaymakamı olan Azcan'ın yüksek lisans diplımasını, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal'dan aldığı belirtildi. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Azcan, "Bugün benim için anlamlı bir gün. Ayrı bir mutluluk hissediyorum. Safranbolu'da görev yaparken, KBÜ'de yüksek lisans yapma şansı buldum. Üniversitemizin hızlı büyümesi, yüksek lisans ve doktora eğitimi veriyor olması benim için olduğu kadar diğer insanlar içinde büyük şans. Buradan çok büyük anılarla ayrıldım" ifadesini kullandı.

-Köy muhtarlarından Uzun'a ziyaret

Safrabolu ilçesindeki köy muhtarları, Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun'u ziyaret etti.

Uzun, ziyarette yaptığı konuşmada, köy muhtarlarıyla her zaman koordinasyon içerisinde çalıştıklarını bildirdi.

Köylerdeki sorunların giderilmesi için mücadele ettiklerini vurgulayan Uzun, şöyle konuştu:

 "Geçen ay hizmete aldığımız taş kırma makinesiyle köylerin yol sorununu kısa zamanda çözeceğiz. Bu makine maddi olarak bir senede kendisini satın alacak kapasiteye sahip. Bu konuda bizden yardımlarını esirgemeyen milletvekillerine ve valimize teşekkür ediyorum. Köylerimize verdiğimiz hizmetin yükselmesini hedefliyoruz."