Kayseri Düşünce Okulu Genel Koordinatörü Ferhat Akmermer, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve bu göreve bağlı diğer görevlerinden istifa etti.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimlerine AK Parti’den aday adayı olmak amacıyla, kamudaki tüm görevlerinden istifa eden Ferhat Akmermer, istifa dilekçesini Kayseri Ticaret Odası Başkanlığı ve diğer görevli bulunduğu kurumlara gönderdi.
Ferhat Akmermer, istifasının ardından yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 2 yıldan beri gururla görev yaptığım Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevimden istifa ediyorum. Ticaret Odası’nın değerli üyelerine, yöneticilerine ve çalışanlarına bugüne kadar verdikleri destek, çalışmalarımız sırasında gösterdikleri olağanüstü çabadan dolayı teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Görevde kaldığım süre içerisinde Ticaret Odası’nın Türkiye’nin en seçkin meslek kuruluşlarından birisi haline gelmesi için hep birlikte büyük çaba harcadık, bu yolda önemli hizmetler yaptık. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB’da, Kayseri’yi ve Ticaret Odamızı layıkıyla temsil ettiğime inanıyorum. Bu süreç içerisinde, sadece Ticaret Odası’nın değil, Kayseri’nin ve ülkemizin tüm sorunları ile ilgili önemli çalışmalar yürüttük. Çalışmalarıma, bu görevlerden ayrılmış olsam dahi, aynı hızla ve aynı tempoda devam edeceğimin herkesçe bilinmesini isterim” dedi.
Kayseri Düşünce Okulu Genel Koordinatörü Ferhat Akmermer, önümüzdeki günlerde AK Parti İl Başkanlığı’na Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapacağını belirterek, “Yeni Türkiye yolunda kararlı ve kutlu bir yürüyüşe çıkıyorum. Sevdam millet, amacım halka ve hakka hizmettir” diye konuştu.