TRABZON (AA) - Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği (TİAB) Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Şahinoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Gümrükçüoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentsel dönüşüm projeleri, Kanuni Bulvarı, Akyazı Spor Kompleksi başta olmak üzere şehrin çehresini değiştirecek büyük projelerin tamamlanmasıyla Trabzon'un geleceğe daha iyi hazırlanacağını söyledi.

Trabzonlu iş adamlarının, bürokratlarının, siyasetçilerinin ve akademisyenlerinin şehrin kalkınması ve gelişmesi için katkıda bulunmaya gayret gösterdiklerini vurgulayan Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

"Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneğimizin çalışmalarını biliyoruz ve takdirle karşılıyoruz. Ortaya koyduğunuz strateji ve çalışmaların, ilimizin geleceğine büyük katkıları olacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman desteklerimizin sizinle olduğunu bilmenizi istiyorum. Trabzon'u hep birlikte geleceğe taşıyacağız."

Şahinoğlu ise derneğin faaliyetleri hakkında Gümrükçüoğlu'na bilgi sunarak, amaçlarının Trabzon'un her açıdan kalkınması ve gelişmesi olduğunu kaydetti.