Afyon kampında hazırlık maçlarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ümraniyespor ve Erzincanspor’un ardından üçüncü hazırlık maçını Payasspor ile oynadı. Manisa BBSK 77. dakikada Kürşat Ergun’un golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen, Payasspor 84. dakikada penaltı golüyle durumu eşitledi. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Afyon kampında Payasspor ile hazırlık maçı oynadı. Karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Kadayıfçılar, Tolga Tunç Çalışkan, Bora Çaylan ve Özcan Nalbantlar da izledi. Maça etkili başlayan yeşil-beyazlılar ilk yarıda topla daha fazla oynayan, net pozisyonlar üreten taraf olurken, Payasspor ise ilk yarıda Manisa Büyükşehir Belediyespor kalesine şut çekemedi.

İlk yarısı 0-0 eşitlikle geçilen karşılaşmanın ikinci yarısında Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Levent Devrim kaleci Fatih ve Ufukhan dışında tüm oyuncuları değiştirdi. Payasspor ise ikinci yarıya aynı kadro ile başladı. Manisa BBSK ikinci yarıda da rakibi üzerinde baskısını devam ettirirken, maçın 77. dakikasında yeşil-beyazlı ekipte Kürşat Ergun Aydın orta sahaya yakın bir bölgeden kullandığı serbest atışta, topu direk kaleye gönderdi ve muhteşem bir gole imza atarak takımını 1-0 öne geçirdi. Payasspor 84. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Arif topu ağlarla buluşturdu ve durumu 1-1 yaptı. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu sonuçla tamamlandı.