İzmir’in Selçuk ilçesindeki Selçuk Gazi Mustafa Kemal Stadı ile Kapalı Spor Salonu’nun bakım ve onarımı için, ihaleyi kazanan yüklenici firma çalışmalara başladı.
Selçuk ilçesinde, ihalesi 22 Mayıs 2015 tarihinde yapılan Selçuk Gazi Mustafa Kemal Stadı ile Kapalı Spor Salonu’nun bakım ve onarımı için için çalışmalar start aldı. Çalışmaların başlaması ile birlikte yüklenici firma yetkilisi Murat Üstün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Sarıyar ile birlikte Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.
Alanda yapılacak olan yenileme çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Bakıcı, çalışmaların başlamasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Bakıcı, "Gençlerimizin uygun koşullarda spor yapabilmeleri için belediye olarak bizlerde üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Halı Sahalar için yaptığımız protokolden sonra şimdi de stadımızın ve kapalı spor salonumuzun yenilenmesi mutluluk vericidir" dedi.
İlçedeki spor kulüplerinin antrenman yaptığı toprak zeminde yeni düzenleme çalışmalarının yapılması gerektiğini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Sarıyar ise, "Belediyemizin belirtilen antrenman alanında, gerek zemin düzeltme işleminde gerekse park bahçeler birimi tarafından yürütülecek çalışmalarda bizlere yardımcı olacağına inanıyoruz” dedi.