Program sunucusunun Karabükspor maçında Maraton Tribünü ile gerginlik yaşadığının sorulması üzerine Teber, “Takımımız 9 kişi kalmıştı. Bende zaman geçirme niyetindeydim. Çok yorulmuştu ve Samsunspor’un baskısı artıyordu. Taç atmayı geciktirdim. Çakmak ve para gelince ben yine atmak istemedim. Hakemde başka arkadaşıma kullandırdı” ifadelerini kullandı.

 

KİMSEDEN ŞİKAYETÇİ OLMADIM
Maç bitince de küfürlerin sürdüğünü belirten Ergün Teber, “Sadece edebilirsiniz size bu yakışır dedim. başka bir şey söylemedim. benim için o maç orada bitmiştir. Ben Samsunspor taraftarından hiçbir şekilde şikayetçi olmadım. Şikayetçi olacağım 2 kişi vardı. Oda Kenan ve Erdinç hoca. Onlarla da maçtan sonra görüştük, konuyu tatlıya bağladık. Ben kimseden şikayetçi olmadım” şeklinde konuştu.

 

TARAFTARI TAHRİK ETMEDİM
“Ergün Teber taraftarı tahrik etti diyorlar” sorusuna da cevap veren Karabüksporlu Teber, “Ben kimseyi tahrik etmedim. Sadece zaman geçirmek için yavaş hareket etti. 9 kişi kalmış bir takımın oyuncusu olarak koşarak taç atmaya gidecek halim yoktu. Bu her takımın başına gelebilir. Samsunspor’un da başına gelebilir” diye konuştu.

 

SAMSUNSPOR BU HALDEYSE
Samsunspor’dan alacağı olduğunu ancak haciz göndermediğini de sözlerine ekleyen Teber, “Bana konuşmam için daha uzun süre verin her şeyi daha açık açık anlatayım. Samsunspor bugün bu haldeyse o zamanki adamalara sorsunlar. Ben Samsunspor’dan primler hariç beş kuruş almadım. Ayrılırken de hakkım olmadığını söyleyerek yüklü miktarda parayı sildim” diye sözlerini sürdürdü.

 

BU ŞEHİR SÜPER LİGİ HAK EDİYOR

Oyuna girmeden önce yedek kulübesinde arkadaşları ile de konuştuğunu söyleyen teber, “Bu takım bu taraftar süper Ligi hakediyor. Bunu kulübede arkadaşlarıma da söyledim. Samsunspor ve Karabükspor Süper Ligi hak ediyor dedim” diye sözlerini tamamladı.

SAMSUNSPORLUYUZ.COM