Bayramla birlikte sıcaklıklar hissedilir derecede yükseldi ve Türkiye'nin tamamında Afrika'dan gelen çöl sıcakları etkili oldu. Yaklaşık 1 haftadır süren aşırı sıcaklar hem sahil kesiminde hem de büyükşehirlerde etkisini oldukça yoğun şekilde gösterdi. Tatil fırsatı bulabilenler soluğu Ege ve Akdeniz kıyılarında alırken şehirde kalanlar da en yakın plajlara akın etti.

AFP, TÜM DÜNYAYA BÖYLE DUYURDU

Uluslararası haber ajansları da Türkiye'nin sıcakla imtihanını dünyaya duyurdu.  Dünyanın en eski haber ajansı olarak bilinen Agence France Presse(AFP)'de Türkiye'den ilginç görüntüleri abonelerine geçti. Bu fotoğraflardan belki de en dikkat çekici olanı Suriyelilerin İstanbul'daki Menekşe plajında denize girdiği görüntüler oldu.

TACİZ GÖRÜNTÜLERİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Geçtiğimiz yıl yine İstanbul'da bir plajda Suriyelilerin bir kadını taciz ettiği görüntüler ortaya çıkmış ve çok konuşulmuştu.

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANI'DAN SURİYELİLERE TEPKİ

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün denizden yararlanmak için ilçe sahiline gelen bazı Suriyelilerin özellikle haftasonları etik olmayan davranışlarda bulunduklarını belirterek "Misafirlerimizin ev sahibine saygı duyarak hayatlarını idame ettirmelerini bekliyoruz. Aksi takdirde yaşanabilecek huzursuzluklarda en büyük zararı mülteci kardeşlerimiz görecektir. Çünkü toplumumuz onlara karşı hoşgörüsünü kaybedecektir" dedi.

Kaynak.Posta