Burdur AK Parti Milletvekili aday adayı Ekonomist Veli Şakır, Burdur Doğaltaş ve Madenciler Derneği’ni ziyaret etti.
AK Parti Burdur Milletvekili aday adayı Veli Şakır, Burdur Doğaltaş Madenciler ve Mermer Makine Üreticileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni (BURDOĞTAŞ) ziyaret etti.
Burdur Doğaltaş ve Madenciler Dernek Başkanı Nasuh Ekinci, Şakır’a adaylık yolunda başarılar dilerken, mermerin Burdur ihracatının önemli kalemlerinden olduğunu söyleyen Şakır ise ziyarette yaptığı konuşmada, “Mermercilik sektörü son yıllarda Burdur ticari ve sanayi hayatında lokomotif görevi üslenmiştir. Şehrimizdeki İhracatın büyük bölümü mermercilik sektörü tarafından gerçekleştirilmektedir. Önümüzdeki süreçte sektördeki gelişmeler, Burdur’daki kalkınmaya da büyük güç verecektir” dedi.
Burdur Doğaltaş ve Madenciler Derneği’nin, sektör ve sektörün kentteki gelişimiyle ilgili önemli araştırmalar ve katkılar sunduğunu kaydeden Burdur AK Parti Milletvekili aday adayı Ekonomist Veli Şakır, “BURDOĞTAŞ, Burdur’u doğaltaş ve mermer sektöründe ülkemizde üst noktalara ulaştırma yolunda ciddi adımlar atarak, öncü rolü üstlenmektedir” diye konuştu.