ZEYBEKCİ: "DERVİŞ'İN ARKASINDA YÜRÜYECEĞİ GÜNLERİ BEKLİYOR GARİBİM"
Denizli'ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kale İlçesi'nde partililere seslenmesinin ardından Tavas İlçesi'nin Kızılcabölük Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kızılcabölük Spor Tesisleri temel atma törenine katıldı. Törende konuşan bakan Zeybekci, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi kastederek, "Bugün hani uzaktan mangal gördüğü zaman o mangalı böyle külleriyle mülleriyle kendisiyle devirenler var ya, o zaman Derviş arkasında el pençe divan tutanlar, saf tutanlardı. Hani var ya benimle yürü Türkiye diye. O zaman Kemal Derviş'in arkasında yürüyordu. Şimdi tekrar Kemal Derviş'in arkasında yürüyeceği günleri hasretle bekliyor garibim" dedi. 
Kızılcabölük Spor Tesisleri İdari bina ve çevre düzenlemesi temel atma törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Osman Zolan, Kızılcabölüksporlu futbolcular ile vatandaşlar ve partililer katıldı. Törende konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin bir zamanlar IMF önünde el pençe divan duran, Dünya Bankasının yönettiği bir ülke olduğunu belirterek, "IMF, Kemal Derviş'in Türkiye'ye gelmesi için 1 milyar dolarlık kredi dilimini tuttu. Dediler ki vermeyeceğiz. Derviş'i getirirseniz, serbest bırakacağız. Mecburen kabul etti Türkiye. Bugün hani uzaktan mangal gördüğü zaman o mangalı böyle külleriyle mülleriyle kendisiyle devirenler var ya, o zaman Kemal'in arkasında el pençe divan tutanlar, saf tutanlardı. Hani var ya benimle yürü Türkiye diye. O zaman Derviş'in arkasında yürüyordu. Şimdi tekrar Derviş'in arkasında yürüyeceği günleri hasretle bekliyor garibim. Bu millet asla ve asla o günlere dönmeyecek" dedi. 
Ak Parti iktidarının hizmetkar olduğunu ve hizmet ettiğini ifade eden Bakan Zeybekci, "Onlar yönetmeye hükmetmeye geldi. Şimdi yavaş yavaş baklaları ağızlarından çıkarmaya başladılar. Neymiş, HDP'yle beraber diyaneti kapatacaklarmış, HDP'yle aynı şeyi söylüyorlar. Diyorlar ki 'Fazla camileri başka amaçlar için kullanacağız' bunların genetiğinde var. Bu milletin diniyle, diyanetiyle, milli ve manevi değerleriyle uğraşmak bunların hayatı, ne zaman böyle azcık kendilerini unutturdukları sanıyorlar, o zaman kanları depreşiyor. Millet sizi asla unutmadı ve unutmayacak. Sizin bu ülkeye yaptığınız zulümleri unutmayacak" ifadelerini kullandı. 
Konuşmanın ardından Bakan Zeybekci, spor tesislerinin idari bina ve çevre düzenlemesi temel atmasını butondaki düğmeye basarak gerçekleştirdi. Çalışmalar bittiğinde stadın etrafı 2 metrelik duvarla kapatılacak. Bin kişilik portatif tribün ve girişlere turnikeler yapılacak. Stad içinde 4 soyunma odası ve idare merkezi yer alacak. 3 ay sonra tamamlanması planlanan Kızılcabölük stadı TFF'nin 2. Lig maçlarına uygun hale getirilecek. 

FOTOĞRAFLI