AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Esvet Sarıoğlu, Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti.
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Sarıoğlu, Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Düzce’ye hizmet etmek için aday adayı olduğunu belirten Sarıoğlu burada da birlikte çalışma sözünü tekrarladı. Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz ise Sarıoğlu’na başarılar dilerken, Milletvekili seçilmesi durumunda Şoför esnafının sorunları ile ilgilenmesini ve sahip çıkmasını istedi. Sarıoğlu ise “Telefonum her zaman açık olacak ulaşılamayan bir milletvekili asla olmayacağım” diye konuştu.
Sarıoğlu Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın ardından Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz ve kooperatif üyelerini ziyaret etti. Ziyarette Yılmaz, Sarıoğlu’na “Bizleri ziyaret edep onurlandırdığınız için size ayrıca teşekkür ediyorum. 67 tane aday adayından kooperatifimizi ziyaret eden sadece 6 tane aday adayı var. Biri de sizsiniz. Bize verdiğiniz önem ve değerden ötürü size ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Yılmaz ayrıca Tanap projesi için Sarıoğlu’ndan da destek istedi. Sarıoğlu “Milletvekili aday adayı olmamız önemli değil. Bu Düzce için tarihi bir fırsat. Düzce’nin meselesi. Ben hafta içi Ankara’da olacağım. Bu konu ile ilgili gerekli girişimleri yapacağım. Umarım faydalı oluruz” diye konuştu.
Yılmaz ve kooperatif üyeleri Sarıoğlu’na duyarlılığından ötürü teşekkür etti. Sarıoğlu milletvekili olması durumunda Düzce için çalışacağının sözünü verdi ve “Bugün telefon numaram ne ise yarın da aynı olacak. Bugün bana nasıl rahat ulaşıyorsanız yarın da ulaşabileceksiniz. Ben hiçbir zaman sizlerin taleplerini göz ardı etmeyeceğim” diye konuştu.