TV8’de yayınlanan Bu Tarz Benim’in güzel yarışmacısı Emel Özkızıltaş, eleme gecesinde yaptığı shakira dansıyla yürekleri hoplattı. Shakira’nın dansını samsunhaber.tc'de izleyebilirsiniz...




GÖZ YAŞLARINA BOĞULMUŞTU

Emel Özkızıltaş isimli yarışmacı Bu Tarz Benim yarışmasının TV8'de yayınlanan yeni bölümünde dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Hosteslik yapan Emel Özkızıltaş, cilveleri ile jüri üyeleri şaşkına çeviriyor. Bu Tarz Benim'in 12 Ocak günü yayınlanan bölümünde ise bu kez herkesi duygulandırdı. 

 

Jüri üyelerinden Nur Yerlitaş yarışmacıyı tanımak için 'babasıyla ilgili bir soru yöneltti". Babasını hiç görmediği ortaya çıkan Emel Özkızıltaş soruyu duyduğu anda ağlamaya başladı. 

 

Nur Yerlitaş'ın ısrarlarına rağmen ayrıntı vermeyen Emel Özkızıltaş, 'Babasının kendisini yolda görse tanımayacağını' söyledi. 

Daha öncede show tv'de yayınlanan programda yaptığı hint dansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi bilmişti.

EMEL ÖZKIZILTAŞ KİMDİR?

Bu Tarz benim yarışmasının esmer güzeline ilişkin detaylı haberler samsunhaber.tc'de olacak.

28 yaşında, kabin memuru fakat şu an çalışmıyor. Sade ve şık giyinmeyi seviyor. Annesiyle kıyafet ve alışveriş yüzünden tartıştığı oluyormuş. Anne ve babası ayrıymış ve yıllardır babasını görmemiş. Nerede olduğunu bile bilmiyormuş. Burnundan estetik olmuş. Türkan Şoray taklidi yapabiliyormuş. Ödülü kazanırsa bir kısmıyla yardım yapıp kalan kısmını da annesine verecekmiş.