Makine Mühendisleri Odası (MMO) Kayseri Şubesi üyeleri iftar programında biraraya geldi. İftar programında konuşan Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Ersin Fener, Makine Mühendisleri olarak hizmetlerinin aralıksız sürdüğünü söyledi.
Bir restoranda düzenlenen iftar programına Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Ersin Fener, Makine Mühendisleri Odası üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. İftar programında konuşan Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Ersin Fener, "Makine Mühendisleri Kayseri Şubesi olarak geleneksel olarak bir iftar etkinliği düzenliyoruz. Bu etkinliği yaklaşık 24 senedir geleneksel olarak yapıyoruz. İftarımızı üyelerimizin büyük bir kısmının katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Amacımız, bu güzel Ramazan akşamında üyelerimizle birlikte olmayı arzuladık. Umut ediyorum hoş ve güzel bir etkinlik olmuştur" diye konuştu.
Fener ayrıca, "Biz Makine Mühendisleri Odası olarak 18 uzmanlık alanında hizmet veriyoruz. Bu alandaki hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. Bu faaliyetlerin dışında yeni çalışmalarımızda sözkonusu. Bunlar kamusal hizmet noktasında gerçekleştirdiğimiz çalışmalardır" ifadelerini kullandı.