TFF 1. Lig'in 26. haftasında Samsunspor ile yarın deplasmanda karşılaşacak olan Balıkesirspor'da Teknik Direkör Can Cangök, "Ümraniyespor maçı sonrası oyuncularımızın bozulan psikolojik yapısını düzeltmek için çalışıyoruz. Zaten dar bir kadromuz dar. Bir maç önce gördüğümüz hasarların faturası diğer maçlara daha farklı yansıyor. Yılmadan, bıkmadan Samsunspor maçına hazırlanıyoruz. Samsun'da elimizden geleni yapacağız. İnşallah her şey Balıkesirspor'un gönlüne göre olur" dedi.

'SAMSUNSPOR LİGİN İYİ TAKIMLARINDAN BİRİ OLDU'

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, Bu hafta sonu karşılaşacakları Samsunspor’un 2. yarı takıma takviye yaptığını ve iyi başlangıç yaptığını belirterek şu şekil de konuştu:

“Rakibimiz Samsunspor'un ilk yarı da ciddi eksiklikleri vardı. Önce ki sezondan 5-6 futbolcuları kadrolarında oynuyor. Samsunspor'un transfer yasağı vardı. Daha sonra Osman Hoca takımın başına geldi. Osman Hoca yönetimden söz almış ki, transfer sezonun da 7-8 yeni hazır oyuncu aldılar. Takımının kadrosunun bir anda şeklini şemailini değiştirdiler. Tabi ki Samsunspor zaten futbol geçmişi olan bir şehir, futbolun gerçekten konuşulduğu bir şehir. Seyircisi de tribünleri dolduruyor. Devre arasında Samsun takımı seyircisi ile bütünleşti ve takımın kadrosu yenilendi. Bazı sorunlar giderilince puanlar arka arkaya gelmeye başladı ve Samsunspor ligin iyi takımlarından biri oldu. TFF 1. Lig çok zorlu bir lig. Bunu hocalar da söylüyor, Spor yazarları da söylüyor. Biz Balıkesirspor olarak kendi işimize bakıyoruz. Bu hafta oynayacağımız maç hem onlar için, hem bizim için zorlu geçecek İnşallah 3 puanı alan takım biz oluruz. Nizamettin dışında eksiğimiz yok. Oğuzhan ve Foxi milli takımlardan döndüler ve takımla çalışmalara başladılar" 

İHA