Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak çalışan Saliha Sağnıç, annesi Jale Sağnıç'ı da yanına alarak dün akşam otomobiliyle yola çıktı.

Muratpaşa ilçesinde saat 22.30 sıralarında seyir halindeyken iddiaya göre aşırı süratli olan ve ışık ihlali yapan Gökşin K. yönetimindeki otomobil, Saliha Sağnıç'ın otomobiline yandan çarptı.

Yol kenarındaki elektrik direğini de yıkan iki otomobil dönerek yolun kenarına savruldu. Gökşin K. araçtan çıkıp yayay olarak kaçtı.

Saliha Sağnıç kazayı yara almadan atlatırken arka koltukta oturan annesi Jale Sağnıç ağır yaralandı.


OĞLU'NUN VE KIZININ DOKTORLUK YAPTIĞI HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerinde kalbi duran Jale Sağnıç’a ilk müdahaleyi doktor kızı yaparken, kazaya görenler 112’ye haber verdi. Kısa sürede gelen sağlık ekibi kalp masajına devam ederken, Saliha Sağnıç gözyaşlarıyla, annesinin kurtarılmasını bekledi.

Kalbi çalıştırılan Jale Sağnıç, ambulansla kızı gibi ve doktor olan oğlu Ömer Harun Sağnıç’ın da çalıştığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Ancak Jale Sağnıç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


'KORKUP KAÇTIM' DEDİ

Kaza yerinden kaçan sürücü Gökşin K. ise bugün Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yakalandı. Gökşin K., kazadan sonra korktuğu için kaçtığını söyledi.