YAĞMURUN TADINI ÇIKARDILAR 
Bodrum'da rüzgarla birlikte gök gürültülü sağanak yağmur olumsuzlukları da beraberinde getirirken, yağmurlu havanın tadını çıkaranlar da oldu.
Bodrum'da sağanak yağış aralıklarla devam ederken, denize girenlerin yanı sıra caddeden akıp giden yağmur suyunda birbiriyle şakalaşan iki üniversite öğrencisi ilginç görüntüler oluşturdu. Tatile geldiklerini belirten üniversite öğrencileri Türker Soykan ve Mesut Habib Paşa, Üçkuyular Caddesi'nde şortları ile girdikleri su içerisinde şakalaşıp eğlendi. Soykan, Bodrum'un her halinin güzel olduğunu söyledi.
Sabah denize girip yüzdüklerini, daha sonra oturdukları kafeden çıkışta yağmurda ıslandıklarını söyleyen Habib Paşa ise, "Tam ıslanalım dedik. Hem yağmurun hem de Bodrum'un tadını çıkardık. Umarım hasta olmayız" diye konuştu.
Yağışlı hava nedeniyle su baskınları yaşayan esnaf temizlik çalışması yaptı. Özellikle yarın sabah saatlerine kadar kuvvetli sağanak yağışın etkili olmasının beklendiği ilçede, Kurban Bayramı tatili için araçlarıyla gelen tatilcilerin trafikte yoğunluk oluşturdu. Emin Anter Bulvarı'nda uzun araç kuyrukları oluştu.

 

FOTOĞRAF