Bilecik 1. Amatör’de mücadele eden Bilecikspor, bugün deplasmanda Bozüyük Güneş Spor’u 6-0 yendikten sonra deplasman dönüşünde bir restoranda galibiyetin tadını çıkardı.
Yenilen yemek sonrası bir konuşma yapan Bilecikspor Başkan Yardımcısı Osman Genç, futbolculara teker teker teşekkür ettiğini belirtti. Genç, “Hepinizi alnınızdan öpüyorum. Bugünkü maçtan dolayı çarşıda sevilen, sayılan kardeşimiz Gürhan kardeşimiz sizlere galibiyet yemeği ikram etti. Bu başarınızı devam ettirin. Hepinizin adına da Gürhan kardeşime çok teşekkür ediyorum. Şampiyon Bilecikspor diyorum, hepinizi alnınızdan öpüyorum” dedi.
Genç iş adamı Demirsoy ise, küçüklüğünden beri Bilecikspor aşkı ile büyüdüğünü söyledi. Demirsoy, “Bilecikspor böyle güzel şekilde yürüdüğü sürece hep arkasındayız. Hepinize çok teşekkürler, maçtan dolayı da çok teşekkür ederim. Bu sene takımı bu ligden şampiyon yaparak Bölgesel Lige çıkacağına inanıyoruz. Bu inancı da sizlerin gözlerinde görüyorum. Bugün Bozüyük deplasmanında farklı bir galibiyet alarak bunu da taçlandırdınız. Başarılarınızın devamını dilerim” diye konuştu.
Yenilen yemekte Bileciksporlu yöneticilerin yanı sıra, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın oğlu Emin Yağcı da katıldı.