Osman ŞİŞKO/ TRABZON, () - TRABZONSPOR, 19 Ekim Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdürdü. Çalışmaya Mehmet Ekici de katıldı. 
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yapan bordo-mavililer, daha sonra yarı alanda taktik çalışmayla günü tamamladı. Antraman öncesinde Passolig kartı bulunan taraftarlar arasından seçilen talihliler bordo mavili takımın yıldız oyuncuları ile fotoğraf çektirdi. Teknik direktör Şota Arvaladze'nin oyuncularının moralini yüksek tutmaya çalıştığı, futbolcuların da moralli ve istekli oldukları gözlendi.
Bordo-mavililerde, Osmanlıspor maçının ardından Erkan Zengin ile yaşadığı olay nedeniyle bir süredir salonda çalışan Mehmet Ekici de yeşil sahaya döndü. Dün Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşen Ekici takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Çalışmaya katılmayan Erkan'a ise bir süre için izin verildiği öğrenildi.
Ağır gribal enfeksiyon geçirdiği için bir süredir antrenmanlara katılamayan N’doye ile sakatlığı geçen Cardozo ve Alper Uludağ takımla birlikte idmana çıktı. Cardozo takımla birlikte çalışırken, N’doye ve Alper ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Kaleci Esteban da, milli takım kampından dönerek çalışmaya katıldı.

FOTOĞRAFLI