Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği liseler arası futbol turnuvasında İl birinciliği kazanarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hakkı kazan Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Futbol takımı Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir’i makamında ziyaret ettiler.
Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir’i makamında Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Futbol takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Okul Müdürü Ali Dinçay ve Beden eğitimi öğretmeni Fatma Kurtoğlu ziyaret ederek, Kaymakam Soner Bedir’in sağladığı imkanlardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulunulduğu bildirildi.
Bu konuda açıklama yapan Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Dinçay, “Eğitim konusunda bizlere verdiği destekten dolayı Kaymakamımız Soner Bedir’e teşekkür ederiz.” dedi.
Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Futbol takımının Kütahya’da şampiyon olmaları ile gururlandıklarını belirten İlçe Kaymakamı Soner Bedir, “ Kız Futbol takımımız Türkiye Finallerinde Kütahya’yı ve bizleri en iyi şekilde temsil edecektir. Bizlere büyük gurur yaşattılar. Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Futbol takımının ziyareti bizleri sevindirdi. Kız futbol takımımıza Türkiye şampiyonasında başarılar dilerim” dedi.(MB-EFE)