Büyük Birlik Partisi(BBP) Antalya İl Teşkilatı Batı Antalya ilçeleri için aday değerlendirme turuna çıktı.

Antalya’nın Demre ilçesine gelerek bir dizi görüşmeler yapan heyet adına konuşan BBP Antalya İl Başkanı Bekir Bağcı, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde yerel seçimler öncesi başkan aday adayları ile değerlendirme toplantıları yaptıklarını aktardı. Bağcı, 'Yerelde iktidar olmadan,genelde iktidar olunmaz' parolası ile önümüzdeki seçimlere hazırlanacaklarını ifade etti. Bağcı, "Basın organları bizlere yeteri kadar yer vermese de seçmenler bizleri kapı kapı dolaşırken görecek. Onlara kendimizi en iyi şekilde anlatacağız" diye konuştu.

Beraberinde İl Başkan Yardımcıları Nihat Büyükgebiz, İsmail Arslan,İdris Özcan, Enes Yeşilkaya, BBP Elmalı İlçe Başkanı Veli Adrasan ve Elmalı İlçe Başkan Yardımcısı Sadık Özcan ile aday turunun Demre durağında BBP Demre İlçe Başkanı Yusuf Kolcu ile bir değerlendirme toplantısı da yapan Antalya BBP İl Başkanı Bekir Bağcı, önümüzdeki yerel seçimler için aday belirleme çalışmaları yaptıklarını açıkladı.

Belirlenen adayları 10 Aralık 2013 Salı günü açıklayacaklarını söyleyen Bağcı, en az beş ilçeyi alacaklarını ileri sürdü. İddialı oldukları ilçelerde kirlenmemiş adaylarla yola çıkacaklarını belirten "Basında sesimiz duyulmasa da seçim çalışmalarında seçmenin kapısını tek tek çalıp kendimizi anlatacağız" şeklinde konuştu.