MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, yeni yönetimin  ilk toplantısında ülke ve millet için gece gündüz çalışacaklarını belirterek, "Teşkilatlarımız sorumluğunun bilincinde ve disiplin içinde çalışacaktır" dedi.

KONGRE SONRASI İLK TOPLANTI

"İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik, Kazanan Türkiye Olacak" sloganıyla başlayan büyük kurultay öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi ile tamamlanmış oldu.Kongrede tek liste ile güven tazeleyen İl Başkanı Abdullah Karapıçak, geçtiğimiz günlerde mazbatasını almıştı. İlk toplantı Karapıçak başkanlığında gerçekleştirildi.

2023'E TAŞIYACAK KADRO 

Hedeflerinin partiye yakışır kadrolar oluşturmak olduğunu bu da başardıklarını belirten Başkan Karapıçak, teşkilata mesaj verdi. Karapıçak, "Teşkilatımız  milliyetçi harekete layık, Türklük gurur ve şuuru ile dinimizin gereği ahlak ve fazilete uygun şekilde disiplin içinde, tek bir vücut olarak çalışmalıdır. Bu ahengi bozan, kendi önceliklerini ülkenin ve partimizin önceliklerinin önüne koyan kim olur ise yollarımızı ayırırız. Bu uyarılarım partimiz hedeflerindeki ülke ve millet adına endişelerimizin bize yüklediği sorumluluğun ağırlığını üzerimizde hissettiğimizdendir.” dedi.

YAKINDAN TAKİPTEYİZ

Samsun'da salgından dolayı ekonomik sıkıntıların yaşandığını kaydeden Karapıçak şöyle konultu:  " Samsun’da şirket bazlı sorunlar olduğu gibi sektörel sorunlar da baş gösterir oldu. Beyaz et sektöründeki kriz ile yakından ilgileniyoruz. Üretici ve dolaysıyla sektör bazlı köklü ve sürdürülebilir bir çözüm için ön görüşmelerimizi yaparak bizlere yansıyan sorunları ilgilileri ile paylaştık. Yine yatırım ve istihdam konuları ile kamu yatırımları önceliklerimiz arasında. Bu konu ve sorunları yeni oluşan İl Divanımızdaki konunun uzmanı arkadaşlarımız ile sürekli görüşüyor ve sonuç odaklı çözümleri ilgililerine iletiyoruz.Bu manada ülke ve millet için gece gündüz çalışmaya hazırız."