Faruk ZABCI - LONDRA /

İngiltere'nin en yüksek tirajlı tabloid gazetelerinden The Sun bugünkü, "Onlara neden para verelim!" başlıklı spor haberinde West Ham'ın yeni Teknik Direktörü Slaven Bilic'in kulübün transferlere daha çok para harcamasını istediğine dikkat çekti.

Slaven Bilic'in önümüzdeki iki transfer sezonunda kulübün daha çok para harcamadığı takdirde inşa ettirdiği Olimpiyat Stadı rüyasının tuvalete gideceğini söylediğine dikkat çeken The Sun, West Ham'ın bugün Premier Lig üçüncüsü olarak Sunderland'de oynayacağını ve Manchester City Newcastle'a yenilirse birinciliğe çıkabileceğini yazdı.

Hırvat Hoca döneminin Premier Lig'de daha iyi bir başlangıç yapamayacağını belirten The Sun, West Ham'ın Londra 2012 Oyunlarının yapıldığı yerde önümüzdeki yaz yeni stadını açmayı planladıklarına işaret etti.

Büyük stat sahibi olmanın büyüklüğün garantisi olmadığını vurgulayan Bilic futbolcuların da hırslarını buna göre ayarlamaları gerektiğini savundu: "İyi bir platform üzerine yapıyı kurabiliriz ama gece kulübü sahibiyseniz ve cebinizde 100 sterlin varsa, 100 sterlinle gece kulübüne gidemezsiniz. Ancak tuvalete gider ve üstüne su içersiniz. Şimdi büyük bir stadımız var ama sadece büyük stat büyük bir kulüp yapmaz."