Muğla Süper Amatör Lig’de liderliğini sürdüren Ortaca Belediyepor’dan görevine son verilen Şoray Türeyen’in yerine Egemen Urhan’ı getirildi.
İki sezondur yenilgi yüzü görmeyip, Bölgesel Amatör Lig’i kıl payı kaçıran Siyah Beyazlı ekip, bu kez BAL’ı çıkmak için kan değişikliğini sessiz operasyon yaparak kararlığını gösterdi.
Yapılan kan değişikliği ve sessiz yapılan teknik direktör değişikliği hakkında konuşan Kulüp Başkanı Metin Yıldırım; “ Ortaca Belediye Spor iki sezondur yenilgi yüzü görmeden lider olup Muğla Spor ile playof mücadelecinde BAL’ı kıl payı kaçırdı. Önümüzde 7 karşılaşma olmasına rağmen hedefimize ulaşmak için kan değişikliğini yapmamız gerekiyordu. Yönetim Kurulu ve Teknik Direktör Şoray Türeyen ile karşılıklı konuşup, ortak kararda buluşarak yollarımızı ayırdık. Daha önce takımımızı çalıştırıp, başarı gösteren ve takımı yakından tanıyan Yeni Teknik Direktör Egemen Urhan’ı takımın başına getirdik. Başarılı olacağını ve futbolcularımızı güveniyor, istediğimiz hedefe varacağımıza inanıyorum” dedi.