Serhan TÜRK,İstanbul-

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa karşısında aldıkları 3-2'lik galibiyetin ardından yapmış olduğu açıklamada tek hedeflerinin şampiyon olmak olduğunu söyledi.

Ali Dürüst "Stresli bir maç oldu. Bu galibiyet inşallah bize şampiyonluğu müjdeleyecek. Her maç böyle geçecek. Hazırlıklı olmamız ve maçın 90 dakika

olduğunu unutmamamız lazım. Bu maçta bunu ispat ettik. Bu karşılaşma bir dönüm noktası. 2-0'dan galibiyete gitmek, camia olarak inandığımızın bir göstergesi. Bu inancı kaybetmediğimiz müddetçe yolumuz açık"şeklinde konuştu.

Geçen hafta 2-0 önde oldukları İstanbul Başakşehir maçının 2-2 beraberlikle tamamlanmasının ardından teknik direktör Hamzaoğlu hakkında yapılan eleştiriler hakkında ise "Maçlar 90 dakika. Bunun sonunda 3 puanı almak amaç. Ancak tek amacımız şampiyon olmak. Dolayısıyla bu kritikleri yaparken beklememiz lazım. Daha önümüzde maçlar var. Bir maça göre kendimizi endekslemiyoruz. Bizim amacımız şampiyon olmak" ifadelerini kullandı.

Ali Dürüst, maçta fenalık geçiren Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın durumunun iyi olduğunu söyleyerek, "Heyecandan dolayı hepimizin üzerinde ağır bir stres var. Bir fenalık geçirdi ama şu an iyi" dedi.