Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, () - DENİZLİ'deki bir iş merkezine giren kimliği belirsiz 4 kişi, aralarında görme engelli bir avukatın ofisi de olmak üzere 11 bürodan hırsızlık gerçekleştirdi. Güvenlik kamerasınca görüntülenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. 
Doktorlar Caddesi'ndeki Çimen İş Merkezi'nin arkasında bulunan demir parmakları keserek saat 01.00 sıralarında içeri giren kapüşonlu 4 kişi, aşağıdan yukarı doğru 11 ayrı işyerinin kapısını kırdı. Avukat, doktor ve muhasebecilerin yoğun olarak bulunduğu iş merkezinde bürolara giren şüpheliler, bir avukatın bürosundaki güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Bürolardaki çelik kasaları açan şüpheliler, değerli eşyaları alıp kayıplara karıştı. İş merkezinde inceleme yapan polis, şüphelilerin kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı. 
HIRSIZLIK ARTTI TEPKİSİ
Aynı zamanda Altı Nokta Körler Derneği Başkanı da olan görme engelli avukat Reşat Göcen, "Benim ofisime de girip kasayı açıp, paraları almışlar. Bütün birikimimi, hayatımda mücadele ederek kazandığımı çalmışlar. Kasada 28 bin 800 dolar ile 19 bin lira nakit para vardı. Şimdi kiracıyım. O parayla kendime büro satın alacaktım. Görüşmeleri yaptım, sadece ödemesini yapacaktım. O yüzden para kasada bulunuyordu. Bütün birikimimi ortadan kaldırdılar. Hırsızlık vakaları çoğalmaya başladı. Önlem alınmasını istiyoruz" dedi.
İş Merkezi'nde bürosu bulanan bir diğer Avukat Özgür Kargül de "Demir parmaklıkları kırıp içeriye girmişler, bütün katları dolaşıp, açabilecekleri kapıları kırmışlar ve kasaları açıp, değerli eşyaları almışlar. Daha önce de bu bölgede hırsızlıklar oluyordu" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI