En Pahalı oyun kurulum bütçesine sahip olan ve oyun sevenlerin vazgeçemediği GTA oyunun yeni versiyonu için kollar sıvandı. GTA 6 oyunu için hazırlıklar devam ederken yeni piyasalarla buluşan GTA 5 şimdiden en çok satanlar listesinde yerini aldı. İşte GTA 5 ve GTA6 oyunlarının farklı sunumları. Rockstar Games tarafından geliştirilerek hazırlanan oyunun yeni hileleri de kullanıcıları çok şaşırtıyor.

GTA 5'in sadece bir buçuk yaşında olduğu düşünülürse (Xbox 360 ve PS3 üzerinde) bir sonraki oyunun yakın bir zamanda karşımıza çıkacağını söylemek doğru olmaz. Ancak Rockstar Games için bir sonraki oyunu düşünmeye başlamanın vakti gelmiş gibi gözüküyor. Geliştiricilerin asıl odağında halen GTA Online bulunsa da, yeni oyun için fikirler alınmaya başlandı. Rockstar başkanı Leslie Benzies'in Develop'a söylediğine göre, ekibin "ne yapmak istediklerine dair 'yaklaşık olarak 45 yıllık' fikirleri bulunmakta.

Grand Theft Auto 6'nın gelişim aşamasının çok başlarında olduğumuz düşünülürse, oyun hakkında çok az şey duyuyor olmamız pek şaşırtıcı değil. Benzies "GTA 6 ne olacak bilmiyoruz ama bazı fikirlerimiz bulunuyor" cümlesini kuruyor.