Teknik Direktör Alpay Özalan'ın talepleri doğrultusunda istenilen transferlerin kulübe kazandırlması için Başkan Erkurt Tutu ve Sportif Direktör Coşkun Zeren yoğun çaba sarf ediyor. Yerli ve yabancı transferlerin kısa zaman içinde noktalanacağı belirtildi.

TRANSFERDE YOĞUN MESAİ
Taraftarın merakla beklediği transferlerde Samsunspor büyük yol katetti. Listesinde olan bir çok futbolcunun menajerleri ile görüşen Kırmızı-Beyazlı yönetim, bu hafta içerisinde ismi sır gibi saklanan bazı yabancı isimlere imza attıracak. Başkan Erkurt Tutu'nun yoğun mesai harcadığı bu yabancı transferler konusunda taraftarında büyük heyecan duyacağının sinyalleri önceden verilmişti.

ZEREN: BU İŞİN ÖZRÜ YOK
Önceki günlerde Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren yaptığı açıklamada, "Transferlerle ilgili bir yüzde veremeyiz fakat son 15 gündür ortak bir çalışma yürütüyoruz. Yakın zamanda çok iyi ve önemli yabancı transferleri kadromuza kazandırmayı planlıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımızda büyük yol katettik. 2 transferimiz 29 Temmuz'da ki açılış maçına yetişecek. Yabancı transferlerde bir çok detay var. Dolayısıyla ince eleyip sık dokuyoruz. Bu işin 'Pardon'u yok. O yüzden bir kaç gün daha gecikebilir ama iyi isimleri inşallah kulübümüze kazandıracağız" dedi.

Haber: Onur EROL