Samsun'un Çarşamba ilçesi'nde park meselesi yüzünden çıkan kavgada İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Alper Aydemir bacağından yaralandı. Gözaltına alınan Erkan G., Çarşamba Adliyesi'ne sevk edildi. Erkan G., savcılığa verdiği ifade sonrası serbest bırakıldı.

ÜZÜCÜ BİR DURUM  

 
İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Alper Aydemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  "Hepinize ilginizden ve iyi dileklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Üzücü olan ise saldırganın gece 12 itibariyle salıverilmesi oldu. İnşallah her şey daha İYİ olacak diyor selamlarımı iletiyorum hepinize" ifadelerine yer verdi. 
 

ARAÇ PARKI TARTIŞMASI


Samsun Çarşamba İlçesi Yukarı Karabahçe Mahallesi'nde meydana gelen olayda Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Alper Aydemir evinin önüne aracını park etti. Bu sırada komşusu olan Erkan G., Alper Aydemir'e aracını yerinden kaldırmasını söyledi. Alper Aydemir'in aracını kaldıracağını söylemesinin ardından evine giden Erkan G.'nin tüfeğini alıp geri gelerek Alper Aydemir'e ateş etti. Sol bacağından yaralanan Alper Aydemir, 12 acil servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan Aydemir ambulansla Samsun OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi 
Olayla ilgili Erkan G., Dikbıyık Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Daha sonra Çarşamba Adliyesi'ne sevk edilen Erkan G., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.