Kısa adı MAKONDER olan Manavgat Konfeksiyoncular ve Deri Mamulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen ve turizm sezonu öncesi değerlendirmelerin yapıldığı toplantı, Manavgat Küçük Şelale Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
Toplantıda konuşan MAKONDER başkanı Selahattin Demir, 2001 yılında kurulan ve faaliyetlerine başlayan MAKONDER’in her geçen gün üye sayısını artırarak büyümeye devam ettiğini belirterek, "Ülkemizde kurulan derneklerin yüzde 60’dan fazlası çeşitli nedenlerle kapanırken bizim derneğimiz büyümeye devam etmektedir" dedi.
2015 turizm sezonundan umutlu olduklarını belirten Demir, "Derneğimizin 14 yıldır büyüyerek ayakta kalması bir başarıdır. Dernekler sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Birlikteliği, dayanışma ve yardımlaşmayı sağlar. Gelişme ve ilerleme yönünde çalışmalarımız sürmelidir. Dernek olarak meslektaşlarımıza ve özellikle üyelerimize ulaşıp her konu da yardımcı olmaya çalışmaktayız" ifadelerini kullandı. Demir, 2015 yılı turizm sezonunun herkese hayırlı olmasını diledi.