Magazin dünyasının neredeyse en popüler çifti haline geldiler. Hayranları sosyal medya hesaplarında yeni bir fotoğraf yeni bir açıklama için pusuda beklerken Şükran Ovalı ve Caner Erkin aşkı doludizgin devam ediyor. Şükran Ovalı, ilişkisiyle ilgili ilk kez konuştu.



Habertürk'ten Ekin Türkantos'a konuşan Ovalı, şu dikkat çekici açıklamaları yaptı:

Seninle en son ‘Şeytan Tüyü’ filmi için bir araya gelmiştik. Orada evli, mutlu, çocuklu bir karaktere hayat vermiştin. Sonrasında hayatında sürpriz gelişmeler oldu. Şu ara hayatının hangi dönemindesin?
Tatlı bir filmdi ama maalesef ülkenin zor bir döneminde vizyona girdiği için tam anlamıyla yerini bulamadı. İlişkimle ilgili madem çok soru soruluyor, şöyle söyleyeyim; Caner çok başarılı bir futbolcu ve çok iyi bir insan ve biz çok mutluyuz. Umarım ki bir ömür böyle devam eder.

Çok merak ediliyorsunuz çift olarak, sosyal medyada herkes sizi takip ediyor, pek çok kişi sizden bahsediyor... Nasıl gidiyor, her şey yolunda mı?

Her şey söylediğimiz, yazdığımız, konuştuğumuz gibi, ilişkimiz yoktu, şimdi var, çok mutluyuz. İlerisine götürmek istiyoruz, bir aile kurmak istiyoruz, umarım da böyle devam eder.

 ‘ÇARŞI TARTIŞMASIZ TÜRKİYE’NİN EN KARİZMATİK TARAFTARI’
Senin futbolla ilişkin nasıl, hangi takımlısın yoksa fanatik misin? 
Ben babadan Beşiktaşlıyım... Takımımı çok seviyorum, çocukluğumdan beri bu böyleydi. “Hak eden kazansın” diyenlerdenim. Elimden geldiğince Beşiktaş maçlarına gidip izledim. Futbol bilgimle dünya ligi hakkında konuşamam ama Beşiktaş sevgisiyle şunu diyebilirim ki, Beşiktaşlı olmak centilmen olmaktır. Başka renklere zor zamanlarında destek vermektir. Çarşı’yı duruşu ve tavrıyla çok seviyorum. Bütün takımların vicdanlı ve bilinçli taraftarlarını seviyorum ama Çarşı tartışmasız Türkiye’nin en karizmatik taraftarı.

Şimdi Ayvalık’tasın. Nasıl bir ortamın var, sesler, manzaralar, kokular, sokaklar... 

Çok güzel. Bir sürü hayalimin bir arada olduğu bir iş. Uğur Abi’yle, (Yücel) çalışmak hayalimdi, Güven Kıraç’la da öyle. Bu kadar güzel insanın, ustaların bir araya geldiği bir ortamda çalışmak bir şans. Ayvalık’ta olmak da öyle. Havası, insanlarıyla güzel bir yer. Birbirini seven insanların yan yana gelmesinin tesadüf olduğunu düşünmüyorum, tıpkı hiçbir şeyin tesadüf olduğunu düşünmediğim gibi.