Erzurum AK Parti Milletvekili Aday Adayı Vesim Yılmaz şehrin önde gelenleri ile bir araya geldi. İlçe ziyaretlerini tamamlayan Yılmaz temayüle kalan kısa süreyi en iyi şekilde değerlendirmek için yoğun çaba sarf ediyor.
Güney ilçelerinden aldığı büyük desteği şehrin önde gelen isimleri ile süsleyen Yılmaz, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik, TRT Bölge Müdürü Ayça Alemdar, Ak Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Koçan, Yakutiye İlçe teşkilatı ve birçok STK’yı destekçisi Erzurum Arena gazetesinin imtiyaz sahibi Yazar Burak Codur’la birlikte ziyaret etti.Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a da hasta yatağında geçmiş olsun dileyen Yılmaz, Erzurum’un kıymetli isimlerinden tek tek destek istedi.
Adeta zamanla yarışan Yılmaz gittiği her yerde Erzurum üzerine projelerini ve hedeflerini anlattı. Erzurum’un problemlerini kendine dert edinen Vesim Yılmaz’ın tutumu kentin üst kurulu tarafından olumlu bir şekilde karşılanarak, başarı dilekleri ile uğurlandı.