Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak, Akçadağ ilçesinde yaptığı mitingde, “Mazlumların yanında olacağız, zalimlerden hesap soracağız” dedi.
Yüzlerce araçlık konvoy ile Akçadağ ilçesine gelen ve ilçe girişinde Türk bayrakları ile karşılanan Bağımsız Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak, daha sonra ilçe meydanına geçti. Binlerce Türk bayraklı vatandaşın karşıladığı Ölmeztoprak, meydanda kurulan platformda halka hitap etti. Kendisine gösterilen coşku ve kalabalıktan çok duygulandığını vurgulayan Ölmeztoprak, “Ben duygusal bir insanım, sizin bu sevginiz karşında da çok duygulandım. İnanın bu sevginize layık olmaya çalışacağım. Bugün ülkemiz sıkıntılı bir dönemden geçiyor, hem içte yaşanan olaylar hem bölgemizde yaşanan olaylar bizleri fazlasıyla üzüyor. Biz bu yaşananlar sırasında mazlumların yanında olacağız ve zalimlerden hesap soracağız” şeklinde konuştu.
Seçimlerde Akçadağ ilçesinin kendileri için bir amiral gemisi niteliğinde olduğuna dikkat çeken Ölmeztoprak, “Akçadağ bizim için çok önemli, birileri Akçadağ’ı görmezden gelmeye çalışıyorlar ama Akçadağlı bunun gereğini yapacaktır. Tabir yerinde ise Akçadağ bizim amiral gemimiz, bizim için çok önemli. Biz nasip olur da milletvekili seçilirsek sadece Akçadağ’a değil, Malatya’nın tüm ilçelerine ve kasabalarına hizmet götüreceğiz. Ülke için çalışacağız. Biz bu kentin sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. Sizlerden sandıkta destek bekliyoruz” dedi.
Ölmeztoprak, mitingde milletvekili olduğu dönemde Malatya’da yapmış olduğu hizmetlerden de bahsetti ve Turgut Özal gibi bir liderle yol arkadaşı olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Mitingden sonra düzenlenen organizasyon ile mitinge katılanlara Akçadağ pilavı ikram edildi.