Samsunspor Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Soykan, kendisine ait sosyal paylaşım sitesi üzerinden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür etti. Soykan transfer tahtasının açılmasıyla ilgili şunları söyledi:

SAMSUNSPOR CAMİASI ASLA UNUTMAYACAK!..

"İmkansız olarak düşündüğümüz transfer tahtasının açılmasında en büyük katkıyı sağlayan Gençlik ve Spor bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a ne kadar teşekkür etsek azdır. Bunu Samsunspor taraftarı ve camiası asla unutmayacaktır. Tüm emegi geçenlere binlerce kez teşekkürler."

SAĞIR: BAKANIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ!..

Samsunspor'un imparator lakaplı eski futbolcusu Celil Sağır da Akif Çağatay Kılıç'ın destekleri için teşekkür ederek şunları söyledi:

"Spordan sorumlu bakanımız Akif Çağatay Kılıç Samsunspor'umuzun tahtasını açtırmış. Kendisine müteşekkiriz. Varolsun. Gönül ister ki bir defa da yönetime teşekkür edelim ama inşallah o da bir gün olur. Yine bakanımızdan onay alabilmek için yapmış oldukları mücadele, çırpınışlar gayet olumluydu."

Samsunspor'a gönül veren taraftarlar da kendilerine ait sosyal paylaşım platformları üzerinden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür etti.

Haber: Ali BİROL