ORDU (AA) - CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Fatsa ilçesini ziyaret etti.

Partisinin ilçe başkanlığında partililerle bir araya gelen Yıldız, burada yaptığı konuşmada, Ordu'nun ve Türkiye'nin geleceğini halkla birlikte yeniden inşa edeceklerini söyledi.

CHP'nin 7 Haziran da yapılacak seçimlerden iktidar olarak çıkacağını ifade eden Yıldız, şöyle konuştu:

"Partimizin görevlendirmesi üzerine Türkiye'nin dört bir yanında bulundum. Yaptığımız toplantılarda halkımızdaki bu ışığı gördüm. AK  Parti'nin en büyük mahareti, toplumu ayrıştırmak, ötekileştirmek, düşman etmek. Bizim iktidarımızda herkesi kucaklayan bir anlayışı hakim kılacağız. Oy versin vermesin kimseyi ayrıştırmayacağız, huzuru sağlayacağız. Ordu'nun ve Türkiye'nin geleceğini halkımızla birlikte yeniden inşa edeceğiz" 

Türkiye'de 140 bin öğretmen açığı olduğunu öne süren Yıldız, "Buna rağmen atanamayan 315 bin öğretmenimiz var. Aslında atanamayan değil  ataması yapılmayan öğretmenler demek daha doğru bir söylem olur. Bizim iktidarımızın ilk 6 ayında atama bekleyen bütün öğretmenlerimizi atayacağız.  CHP iktidarında ülke kaynakları birilerinin şatafat içinde yaşaması için har vurup harman savrulmayacak, her vatandaşın geleceğini güvende hissedeceği bir anlayışı hakim kılacağız” diye konuştu.