Samsun Haber- Samsunspor'un kombinelerden elde edeceği gelir, kulübün borçlarının ödenmesinde büyük bir rol oynayacak. Yönetim bu konuda taraftarın desteğini bekliyor.

Samsunspor'da kombine biletlerin satışa çıkmasıyla birlikte, taraftarlar bilet fiyatları konusunda yönetime serzenişte bulundu. Taraftarlar fiyatların aşırıya kaçtığını düşünürken, Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, yaptığı açıklama ile bu konuya açıklık getirdi. 

"ZAMANI GELİNCE GEREKENİ YAPARIZ"
Araboğlu, "Diğer takımlar ile kıyaslamalar yapılabilir. Misal, Medipol Başakşehir Süper Lig'de olmasına rağmen bilet fiyatlarını ucuz tutuyor. Bu onların borcunun olmamasından kaynaklanıyor. Biz de Süper Lig'e çıkıp 1 lira borcumuz olmayınca 150 liraya kombine satarız. Süper Lig'e çıkınca oldukça önemli kuruluşların sponsor olduğunu göreceksiniz. Ozaman da biz gerekeni zaten yaparız. Samsun bir futbol kenti. Bizim seyircimiz Samsunspor'u seviyor. Taraftar 1 yıl için 200 lira destek verebilir. Bu değerlerde bir kulüp, bir şehir için 200 liranın çok büyük bir para olmadığını düşünüyorum" dedi.

Onur EROL