Bölgesel Amatör Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor’da takımın teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç ile yolların ayrıldığı belirtildi.
Ligin ikinci yarısında aldığı kötü sonuçlarla alt sıralara demir atan Yeşilyurtspor, en son kendi sahasında alt sıralardaki rakibi Sakıcı İnşaat Şenyurt takımına 3-2 yenilmişti.
Sakıcı İnşaat Şenyurt maçı sonrası görevi bırakan Cihangir Serkan Meriç’in bu kararını değerlendiren yönetim kurulunun hızlı bir şekilde yeni hoca arayışına başladığı öğrenildi.
Cihangir Serkan Meriç, Yeşilyurtspor’da sezon başında Şerif Fırat’ın yardımcısı olarak göreve başlamıştı. Şerif Fırat’ın görevi bırakmasının ardından antrenörlük görevine getiriline Meriç, özellikle ligin ikinci yarısında takımının aldığı kötü sonuçlara dur diyememişti.
Görevi bıraktığını doğrulayan Cihangir Serkan Meriç, “Takımda bir kan değişikliği şarttı. Ben de takımın önünü açmak için görevimi bıraktım” dedi.
MUSTAFA TAŞAR İLE ANLAŞMAYA VARILDI
Meriç ile yolların ayrılmasının ardından hoca arayışlarını hızlandıran Yeşilyurtspor yönetimi daha önce Malatyaspor’u da çalıştıran Mustafa Taşar ile prensipte anlaşmaya vardı.
Taşar ile son kez bir görüşme daha yapacağı belirtilen yeşil beyazlı yönetimin, bu görüşmenin ardından kararını vermesi bekleniyor.