ROYAL Halı Gaziantep baş antrenörü Jurij Zdovc, karşılaşmada hücum yönünde etkili olduklarını ve salondan galip ayrıldıkları için sevindiklerini belirtirken, Inter Bratislava baş antrenörü Branko Maksimovic ise yenilgiye üzüldüklerini söyledi.
Avrupa Kupası grup maçında 82-79 galip olan Royal Halı Gaziantep'in baş antrenörü Jurij Zdovc, karşılaşmadan galip ayrıldıkları için sevindiklerini belirterek, “Maçı kazanmak için bütün silahlarımızı kullanmak zorunda kaldık. Rakibimiz çok iyi bir hücum takımılar. Böyle bir maçı da biz de bekliyorduk. Onları savunmak zordu, iyi üçlük atan oyuncuları vardı. Maçın zorlu geçeceğini bekliyorduk, ama sonunda kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.
Inter Bratislava’nın baş antrenörü Branko Maksimovic ise, karşılaşmadan galip gelemedikleri için üzgün olduklarını kaydederek, “Bize göre çok tecrübeli takımlar, seviye olarak da bizden çok üstünler. Çok kaliteli bir ligde oynuyorlar. Biz de zaman zaman kalitemizi ortaya koymaya çalıştık, ama olmadı. Farkın açılmasına engel olamadık. Gaziantep’e ve kendi takımıma bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI