ÇORUM (AA) - CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, TBMM ve yereldeki çalışmalarını kamuoyuna anlatmak için "Büyük Halk Buluşması" adıyla bir toplantı düzenledi.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Köse, 2011 yılında gerçekleştirilen Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde Çorum halkının kendisine vekalet verdiğini ve yaklaşık 4 yıldır TBMM'de Çorum'u temsil ettiğini söyledi.

TBMM'de bugüne kadar 106 kez kürsüye çıktığını, onlarca soru önergesi verdiğini anlatan Köse, Çorum olaylarından Derinçay'ın ıslahına kadar birçok konuda araştırma yapılması konusunda girişimde bulunduğunu belirtti.

Milletvekili olarak hiçbir konuda fedakarlıktan kaçınmadığını ifade eden Köse, "Eşimden, işimden, anam ve babamdan fedakarlık yapıp, kendimi milletin hizmetine adadım. Kaygım ne makam ne de mevki, davam insan, düşüncem memleket düşüncesiyle hareket ettim" dedi. 

Konuşmasında AK Parti hükumetini de eleştiren Köse, "Asgari ücretten vergileri kaldırmayan, vatandaşı yoksulluğa mahkum eden, izlediği dış politikalarla ülkeyi kaosa sürükleyen bu zihniyetten hesap soracağız" ifadesini kullandı.

Toplantıya CHP Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan, İl Başkanı Gürsel Yıldırım ile partililer katıldı.