Odunpazarı Belediyesi Ihlamurkent Gündüz Bakım Evi ve Kreşi Oyunpazarı öğrencileri, muhteşem bir gösteri ve sergiyle hünerlerini sergiledi.
Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Büyük ilgi ile takip edilen program 5 yaş grubu öğrencilerinin Mustafa Kemal Atatürk için seslendirdiği şiirlerle başladı. Atatürk için yazılan şiirleri büyük bir coşku ve heyecanla seslendiren çocuklar, kendilerini izlemeye gelen konuklara duygu dolu dakikalar yaşattı. Şiir dinletisi sonrası birbirinden hareketli parçalar eşliğinde sahne alan minikler, sergiledikleri başarılı performansla aldıkları kaliteli eğitimi gözler önüne serdiler. Sergiledikleri başarılı performansla büyüklerinin beğenisini kazanan Oyunpazarı öğrencileri, program sonunda salondaki konuklarla birlikte İzmir Marşı’nı okudu.
Programda yaptığı konuşmada Oyunpazarı öğrencilerinin kısa bir süre içerisinde çok önemli bilgiler edindiğine ve yeteneklerini geliştirme fırsatı yakaladığına dikkat çeken Başkan Kurt, “Çocuk ve kadınların mutlu olduğu bir Odunpazarı oluşturma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da çocuklara eşlik ettiği program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.