Sivas’ta yaşayan Kaya ailesi, kaybolan kedilerini Cesur’u bulmak için seferber oldu.

Sivas’ta yaşayan Kaya ailesi, 10 gün önce evlerinin çevresinde oynarken kaybolan Cesur isimli cins kedilerini bulmak için seferber oldu. Aile, Van kedisi olan Cesur’u bulabilmek için fotoğrafının yer aldığı ilanlar bastırıp sokak sokak, cadde cadde gezerek ağaç ve direklere asıyor. Kaya ailesi, kediyi kendileri için evcil bir ev hayvanından çok ailenin bir ferdi gibi gördüklerini belirtip yokluğundan dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını dile getirdi.

Suzan Kaya yaptığı açıklamada, Cesur’un rüyalarına girdiğini onu hatırladıkça göz yaşlarına hakim olamadığını ifade edip, “Biz ona çok alışmıştık. Biz onunla tatile gittik. Antalya’ya götürdük onu. Bizimle sürekli oynardı. Bizi dinlerdi. Babasına, ablasına, abisine de çok yakındı. Ailemizin bir ferdi gibiydi. Onu çok özlüyoruz” dedi.

Evlatlarından ayırmadığı kedisinin bulunması için hazırladığı ilanları direklere asarken duygulanıp ilanın üzerindeki kediye ait resmi öpüp okşayan Kaya, Cesur’u görenlerin, bulanların bir an önce kendilerine teslim etmesini istiyor.